Άρης Μαθιόπουλος

Rate this item
(0 votes)

arisΓεννήθηκα το Μάιο του 1980 στο Χολαργό και έκτοτε μένω στην Αθήνα. Έχω σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών και εργάζομαι στον τομέα της οδικής ασφάλειας.

Στην ηλικία των 18, ως δώρο για την εισαγωγή μου στο ΕΜΠ, δέχτηκα το πρώτο μου αυτοκίνητο…Ένα Suzuki Alto SS80 , 800 κυβικών 45 ίππων και 600 κιλών!
Όταν πλέον ήμουν έτοιμος για "μεγαλύτερα" πράγματα ήρθε στην κατοχή μου ένα Τοyota Starlet , το οποίο σταδιακά μετατράπηκε σε "GT" μες τα επόμενα 2 έτη. Αν και ιδιαίτερα δυνατό, παθητικά και ενεργητικά ήταν μη ασφαλές και σύντομα άρχισαν τα σενάρια αντικατάστασής του.

Η πρώτη εμπειρία μου με Honda δεν άργησε να έρθει.

Από τις αρχές του 2002 μέχρι και το τέλος του 2006 πέρασαν από τα χέρια μου ένα Civic Esi (1994 Η/Β) και ένα Civic Vti μοντέλο (1996 Η/Β), τα οποία είχαν βελτιωθεί, ώστε να παρέχουν την βέλτιστη οδική ευχαρίστηση..η αγάπη για τα Honda είχε ξεκινήσει όμως πολύ παλαιότερα, όταν σε μια έκθεση βελτιώσεων στο εξωτερικό, αντίκρισα για πρώτη φορά ένα Integra Type R. Mε αρκετή επιμονή, αλλά και λίγη τύχη, το 2007 απέκτησα ένα Spec 1998, με το οποίο έζησα μοναδικές στιγμές για τα επόμενα 15 χρόνια.

Το Φεβρουάριο του 2022, ένας μεγάλος κύκλος έκλεισε και οι δρόμοι μας χώρισαν. To DC2 αντικαταστάθηκε από ένα CRV Diesel AWD γιατί μετά από ένα Type R, η μόνη λύση είναι να πάρεις τα βουνά! Και συνεχίζουμε... 

Είμαι μέλος του HHC από τις αρχές του Club και τα τελευταία χρόνια, προσφέρω τη βοήθεια και τις γνώσεις μου στη λέσχη, ως μέλος του διοικητικού.

859m

gallery 134 76092 Small

Αγαπημένα αυτοκίνητα:

- NSX-R

- Civic Ek9

- Nissan Skyline GTR (34/35)

- Evo VI - TME

Αγαπημένοι οδηγοί:

-Ayrton Senna

-The Stig

Ενδιαφέροντα:

- Φωτογραφία

- Drones

- Τuning

- Gadgets

- Drums

- Go Kart

- Track Days

Αγαπημένες σειρές στην TV - ταινίες:

- Top Gear, F1, Spongebob Squarepants!

  - Άρχοντας των δαχτυλιδιών, Star Wars, F&F Vol.1

Αγαπημένη ατάκα:

"I'll Sleep When I Die"

Read 4821 times
Φώτης Λαρεντζάκης
Άρης Μαθιόπουλος
Αθανάσιος Τσεσμελής
Κώστας Αθανασίου
Βαγγέλης Τσακιράκης
Αντώνης Χατζηδημητρίου
Παναγιώτης Γαβρίλης
Τάσος Δρίτσας

HELIX_ULTIMATE_NO_MODULE_OFFCANVAS